Προϊόντα τα οποία δεν καλύπτονται από εγγύηση

 

Τα προϊόντα προς το service της metroaudiosystems.gr, παραλαμβάνονται στο κατάστημα μάς (Σαλαμίνος 18, Μαρούσι) καθημερινά 9.00-17.00 κατόπιν συννενοήσεως με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.


Επίσης μπορείτε να στείλετε τα μηχανήματα προς επισκευή με courier ή πρακτορείο μεταφορών, πάντα κατόπιν συννενοήσεως με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του καταστήματος μας. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη.


Η ελάχιστη χρέωση για τον έλεγχο των μηχανημάτων είναι 30€ τα οποία αφαιρούνται από το συνολικό κόστος της επισκευής, αν ξεπερνά αυτό το ποσό.


Για την παραλαβή του μηχανήματος από επισκευή από το service πρέπει απαραίτητα να έχει εξοφληθεί τοις μετρητοίς το κόστος επισκευής.


Προϊόντα τα οποία καλύπτονται από εγγύηση

 

Μπορείτε να παραδίδεται τα μηχανήματα προς επισκευή που καλύπτονται από εγγύηση στο κατάστημα μας καθημερινά 9.00-17.00. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε πρώτα με το τμήμα Τεχνικής υποστήριξης.


Στην περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Αθηνών, πριν αποστείλετε το μηχάνημα θα πρέπει απαραίτητα να έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα διακίνησης για να ενημερωθείτε για το πρακτορείο με το οποίο θα κάνετε την αποστολή. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μελέτες - εγκαταστάσεις ήχου και φωτισμού

Μελέτες - εγκαταστάσεις ήχου και φωτισμού

Διαλέξτε την επαγγελματική λύση για το χώρο σας!

xartis

Δείτε που βρισκόμαστε στον χάρτη

Βρισκόμαστε στην οδό Σαλαμίνος 18 στο Μαρούσι.

partners

Metro Αudio Systems
Partners

Βρείτε τον συνεργάτη μας κοντά στην γειτονιά σας.

b2b

Είστε επαγγελματίας στο χώρο του Audio;

Τι περιμένετε; Επικοινωνήστε μαζί μας.