ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

A. Συγκέντρωση Πληροφοριών

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά σε προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από την Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε. στο πλαίσιο επαγγελματικών συναντήσεων, επαγγελματικών εκθέσεων, σεμιναρίων, εκδηλώσεων, κλπ.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω συλλέγουμε δύο είδη πληροφοριών: (1)Προσωπικά Αναγνωρίσιμες Πληροφορίες, και (2) Μη-Προσωπικά Αναγνωρίσιμες Πληροφορίες, όπως η διεύθυνση IP σας ή cookies.

(1) Κατηγορίες Προσωπικά Αναγνωρίσιμων Πληροφοριών

«Προσωπικά Αναγνωρίσιμες Πληροφορίες» (ή «Προσωπικές Πληροφορίες»), είναι οι πληροφορίες που σας ταυτοποιούν προσωπικά, όπως το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, χώρα, περιοχή, ο τηλεφωνικός σας αριθμός, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) ή το όνομα της εταιρείας σας, η θέση σας στην εταιρεία σας (τίτλος – ιδιότητα), οι αρμοδιότητές σας, και σχετικά επαγγελματικά σας στοιχεία επικοινωνίας. Η Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε. ενδέχεται να συλλέξει ή αποθηκεύσει τις αναγνωρίσιμες προσωπικές πληροφορίες που μας έχετε παράσχει.
Ιδού μερικά παραδείγματα τρόπων με τους οποίους μπορεί να συλλέγουμε τις δικές σας προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες:

  • Ενδέχεται  να συλλέξουμε τα στοιχεία της εταιρίας σας, της ιδιότητάς σας σε αυτήν, ως και σχετικά επαγγελματικά σας στοιχεία επικοινωνίας, στο πλαίσιο επιχειρηματικής σας σχέσης με την Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε., ή/και στο πλαίσιο γενικότερης επικοινωνίας σας καθ’ οιονδήποτε τρόπο με αρμόδιους υπαλλήλους της Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε..
  • Ενδέχεται να συλλέξουμε το ονοματεπώνυμό σας μαζί με λεπτομέρειες που αφορούν σε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία αν επικοινωνήσετε μαζί μας ζητώντας πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
  • Ενδέχεται να συλλέξουμε το ονοματεπώνυμό σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και πληροφορίες απαραίτητες για την τιμολόγησή σας εάν αγοράσετε κάποιο προϊόν ή κάποια υπηρεσία της Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε..
  • Ενδέχεται να συλλέξουμε στοιχεία καταχώρισης τα οποία αφορούν σε κάποιο προϊόν ή συσκευή που αγοράσατε από την Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε. και αυτή η πληροφορία μπορεί να συνδεθεί με το όνομα και την ταχυδρομική ή/και την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας.
  • Ενδέχεται να συλλέξουμε το ονοματεπώνυμό σας, την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας ή τον αριθμό τηλεφώνου σας αν μας αποστείλετε κάποια ερώτηση.

Αν δεν επιθυμείτε να συλλέξει και να αποθηκεύσει η Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε.  τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας, παρακαλούμε να μην μας παρέχετε τη σχετική συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών σας.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας, σύμφωνα με τα κατωτέρω αναφερόμενα.

(2) Λοιπές Πληροφορίες

Οι «Λοιπές Πληροφορίες» μπορεί να είναι τεχνικές πληροφορίες ή δημογραφικές πληροφορίες, όπως η ηλικία, ο τόπος διαμονής, το φύλο ή τα ενδιαφέροντά σας, οι οποίες δεν αναφέρονται άμεσα στην ταυτότητά σας. Και οι μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες ενδέχεται να σας ταυτοποιούν προσωπικά. Ιδού μερικά παραδείγματα τέτοιου είδους πληροφοριών και τρόπων με τους οποίους μπορεί να τις συλλέγουμε:

  • Πληροφορίες Προϊόντων – Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες καταχώρισης ή άλλες λεπτομέρειες που αφορούν στο προϊόν ή στην υπηρεσία που επιλέξατε. Στο μέτρο που οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν, μέσω συνδυασμού με άλλες πληροφορίες ή με άλλο εύλογο τρόπο, να οδηγήσουν στην ταυτότητά σας, δεν θεωρούνται ως προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες. Αν δεν επιθυμείτε η Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε. να έχει πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες, παρακαλείστε να μην μας παρέχετε σχετική συγκατάθεση για την συλλογή και επεξεργασία των εν λόγω πληροφοριών.

B. Χρήση των Προσωπικών Πληροφοριών

Λαμβάνουμε κάθε μέριμνα ούτως ώστε να διατηρούμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες που συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική για το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε, καθώς και για τη συμμόρφωσή μας με τις τυχόν νόμιμες υποχρεώσεις μας.

Στην περίπτωση που μας έχετε χορηγήσει συγκατάθεση, μετά την πάροδο δύο (2) ετών από την ημερομηνία κατά την οποία λάβαμε τη συγκατάθεσή σας αυτή, θα σας ζητήσουμε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας. Εάν τότε αρνηθείτε να μας παράσχετε νέα συγκατάθεση, θα διαγράψουμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες, εφόσον και στο μέτρο που η διατήρησή τους δεν είναι υποχρεωτική για τη συμμόρφωσή μας με τυχόν σχετικές εφαρμοστέες διατάξεις.

Σκοποί για τους οποίους συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε τις Προσωπικά Αναγνωρίσιμες Πληροφορίες, αλλά και τις λοιπές πληροφορίες που σας αφορούν, και οι οποίες συλλέγονται από τους συγκεκριμένους Δικτυακούς τόπους, κυρίως για τους παρακάτω σκοπούς:

  • Παροχή υπηρεσιών
  • Ενημέρωση για ειδικές προσφορές, για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες και για τα νέα προϊόντα ή υπηρεσίες της Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε., ή άλλων εταιριών ή για την αποστολή προωθητικού υλικού σε εσάς ή για ενημέρωσή σας για τις τρέχουσες τάσεις στην αγορά
  • Ολοκλήρωση συναλλαγής ή υπηρεσίας που ζητήσατε, όπως, ενδεικτικά, ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης προϊόντος ή/και υπηρεσίας που ζητήσατε.
  • Εκπλήρωση των όρων προωθητικής ενέργειας.
  • Βοηθώντας μας στη δημιουργία και στην έκδοση περιεχομένου που να σας ταιριάζει κατά το μέγιστο δυνατό.
  • Για να σας ειδοποιήσουμε για ουσιώδεις τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αν αυτό καταστεί απαραίτητο.

Σημειωτέον ότι τυχόν Λοιπές Πληροφορίες κατά την ανωτέρω κατηγοριοποίηση, ενδέχεται να συνδυάζονται με Προσωπικά Αναγνωρίσιμες Πληροφορίες σας.

Γ. Συλλογή και Χρήση Πληροφοριών από ανηλίκους

Η Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε. δεν συλλέγει ούτε και ζητά εν γνώσει της Προσωπικές Πληροφορίες από κανένα ανήλικο άτομο ούτε και επιτρέπει εν γνώσει της στα άτομα αυτά να χρησιμοποιούν τους Δικτυακούς Τόπους της. Αν είστε κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε να μην επιχειρήσετε να εγγραφείτε στους Δικτυακούς Τόπους ούτε να μας αποστείλετε οποιαδήποτε Προσωπική Πληροφορία αν προηγουμένως δεν έχει δώσει τη ρητή συγκατάθεσή του ο ασκών τη γονική μέριμνα κατά τρόπο σαφή και ειδικό και αφού πρώτα μελετήσει την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών μας δεδομένων. Στην περίπτωση που αντιληφθούμε ή ενημερωθούμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικές Πληροφορίες από χρήστες ηλικίας κάτω των 16 ετών, θα προβούμε άμεσα στη διαγραφή αυτών των Προσωπικών Πληροφοριών.

Δ. Αυτοεξαίρεση

Περιστασιακά, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας για να επιβεβαιώσουμε αίτημά σας, να σας αποστείλουμε ειδοποίηση πληρωμής, πληροφορίες για αλλαγές στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας, ανακοινώσεις και άλλες ενημερώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Ωστόσο, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αυτοεξαιρεθείτε αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε άλλα είδη επικοινωνίας από εμάς, όπως email ή ενημερώσεις που αφορούν σε νέες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται από την Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε. ή αν δεν επιθυμείτε να κοινοποιούμε τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας σε τρίτους. Μπορείτε να ασκήσετε την αυτοεξαίρεσή σας επιλέγοντας τον σύνδεσμο διαγραφής ("unsubscribe") που υπάρχει στο κείμενο του email. Εμείς θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας για διαγραφή το ταχύτερο δυνατόν, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως λάβετε μερικά ακόμα μηνύματα μέχρι να περατωθεί η διαγραφή σας.

Ε. Διεθνής Διαβίβαση Πληροφοριών

Αν επιλέξετε να μας παρέχετε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, τότε η Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε. μπορεί να τις διαβιβάσει για αποθήκευση ή άλλη επεξεργασία σε τρίτους, εκτός των συνόρων της χώρας σας ή τη δικαιοδοσία σας, σε άλλες χώρες ή δικαιοδοσίες ανά τον κόσμο, τόσο εντός όσο και εκτός Ε.Ε., σε συμμόρφωση με τις εφαρμοστέες διατάξεις για τις διασυνοριακές διαβιβάσεις προσωπικών δεδομένων. Ενδέχεται επίσης να υποβληθούν σε επεξεργασία από προσωπικό μας ή προσωπικό που εργάζεται εκτός Ε.Ε., των μητρικών εταιριών των προϊόντων που εισάγουμε και διανέμουμε στην Ελλάδα, ή συνεργατών μας. Ο σκοπός της επεξεργασίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας σας, των στοιχείων πληρωμής σας και την παροχή υποστηρικτικών προς εσάς υπηρεσιών. Παρέχοντας τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας, συναινείτε σε αυτή τη διαβίβαση, αποθήκευση και επεξεργασία. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να διαβιβάζουμε τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας σε άλλες δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες ενδέχεται να μην έχουν τους ίδιους νόμους προστασίας δεδομένων με την Ελλάδα.

Παρέχοντας τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από την εταιρία μας, συναινείτε ρητώς, ειδικά και ανεπιφύλακτα, με πλήρη επίγνωση, και:

  • στη χρήση των προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών σας για τους σκοπούς που καθορίζονται ανωτέρω σύμφωνα με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και
  • στη μεταβίβαση των προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών σας στις χώρες των μητρικών εταιριών των προϊόντων που εισάγουμε και διανέμουμε στην Ελλάδα όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας διαβιβάζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αλλά και σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας. Εάν επισκέπτεστε την Ελλάδα από μια χώρα εκτός Ελλάδας, λάβετε υπόψη σας ότι μεταφέρετε τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας στην Ελλάδα, που ενδέχεται να μην έχει τους ίδιους νόμους προστασίας δεδομένων με αυτούς της χώρας σας.

ΣΤ. Εκχώρηση

Σε περίπτωση που όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία ή τμήμα τους πωληθούν ή αποκτηθούν από κάποιον άλλο φορέα ή σε περίπτωση συγχώνευσης, μας παραχωρείτε το δικαίωμα εκχώρησης των προσωπικά αναγνωρίσιμων και μη προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών που συλλέχθηκαν μέσω των Δικτυακών Τόπων.

Ζ. Τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής κατά καιρούς κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, πάντα σε συμμόρφωση με την εφαρμοστέα νομοθεσία. Όταν θα πράξουμε κάτι τέτοιο, θα αναθεωρήσουμε επίσης την ημερομηνία «τελευταίας ενημέρωσης» που υπάρχει στο τέλος της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εάν προβούμε σε ουσιαστική αλλαγή της Πολιτικής μας, θα σας ενημερώσουμε μέσω του ιστοτόπου ή με άλλο κατάλληλο μέσο, και θα ζητήσουμε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας, εάν συντρέχει λόγος. Εάν δεν μας παράσχετε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας, η παροχή πληροφοριών, όπως ανωτέρω περιγράφεται, ενδέχεται να περιοριστεί.

Η. Ασφάλεια

Χρησιμοποιούμε εύλογες τεχνικές και εμπορικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα και την ακεραιότητα των Προσωπικών σας Πληροφοριών. Παρόλα αυτά, καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να είναι 100% ασφαλής. Επομένως, δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε πλήρως την ασφάλεια κάθε πληροφορίας που μας διαβιβάζετε και πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε διαβίβαση πληροφορίας από σας προς την Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε. γίνεται με δική σας ευθύνη.

Άπαξ και λάβουμε τα στοιχεία που μας διαβιβάζετε, καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των συστημάτων μας.

Χρησιμοποιούμε τείχη προστασίας (firewalls) για να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, παραποίηση ή καταστροφή. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι αυτό δεν εγγυάται πως δεν θα υπάρξει πρόσβαση στις συγκεκριμένες πληροφορίες και ότι δεν θα αποκαλυφθούν, παραποιηθούν ή καταστραφούν αν υπάρξει παραβίαση αυτών των τειχών προστασίας (firewalls) καθώς και του λογισμικού ασφαλείας των διακομιστών.

Αν λάβουμε γνώση ότι παραβιάστηκε η ασφάλεια του συστήματος, θα προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε ηλεκτρονικά ώστε να λάβετε τα κατάλληλα προστατευτικά μέτρα. Παρέχοντας προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σε εμάς, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά σχετικά με την ασφάλεια, τα προσωπικά δεδομένα και με διαχειριστικά θέματα που έχουν σχέση με τη χρήση αυτών των Δικτυακών Τόπων από εσάς.

Αν συμβεί κάποια παραβίαση ασφαλείας, ενδέχεται να αναρτήσουμε σχετική ανακοίνωση στους Δικτυακούς Τόπους μας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να σας στείλουμε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δώσει. Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, μπορεί να έχετε νόμιμο δικαίωμα να ειδοποιηθείτε γραπτώς για την παραβίαση ασφαλείας.

Θ. Εφαρμοστέο Δίκαιο / Τόπος Εκδίκασης / Τόπος Συνεδρίασης

Η παρούσα Σύμβαση διέπετέ από τη νομοθεσία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλες οι διαφορές, διενέξεις και διαφωνίες μεταξύ των συμβαλλομένων οι οποίες προκύπτουν από ή αφορούν στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα επιλύονται από τα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.

Ι. Επικοινωνία με την Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες για την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή για τις ενέργειές μας όσον αφορά στην Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6129821, 210-3422331. Όλες οι πληροφορίες που θα παράσχετε σε οποιαδήποτε γραπτή επικοινωνία θα καλύπτονται επίσης από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας πληροφορίες που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε.  λειτουργεί ως υπεύθυνος επεξεργασίας σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις προστασίας προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για λόγους προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, στα εξής στοιχεία επικοινωνίας:


Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε.
Σαλαμίνος 18
Μαρουσι Τ.Κ. 15124,
Αθήνα
Τηλ.: 210 6129821, 210 3422331
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από την Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε., μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Κ. Δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία

Σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις έχετε τα εξής δικαιώματα, αναφορικά με τα προσωπικά σας στοιχεία που συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία που επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική, και στις λοιπές πληροφορίες που ορίζονται από τις εφαρμοστέες διατάξεις.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε την επικαιροποίηση, τη διόρθωση ή την συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων.

  1. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε, στις περιπτώσεις και υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι εφαρμοστέες διατάξεις.
  2. Δικαιούστε να ζητήσετε να περιορίσουμε τη εκ μέρους μας χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, στις περιπτώσεις που προβλέπουν οι εφαρμοστέες διατάξεις.
  3. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην εκ μέρους μας χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών.
  4. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να σας παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανήματα μορφή ή να αποστείλουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους που θα μας υποδείξετε.
  5. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε την συναίνεση που μας έχετε χορηγήσει για την εκ μέρους μας συλλογή και χρήση των προσωπικών σας στοιχείων. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι σε περίπτωση τέτοιας ανάκλησης, η προηγούμενη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων δεν αναιρείται, ενώ ενδέχεται να διατηρήσουμε προσωπικές σας πληροφορίες στα αρχεία μας για εύλογο χρονικό διάστημα, για σκοπούς αρχειοθέτησης, πρόληψης απάτης και κατάχρησης, συμμόρφωσης με νόμιμες υποχρεώσεις μας, στατιστικούς σκοπούς, ή εφόσον θεωρούμε ότι συντρέχει νόμιμη περίπτωση για τέτοια διατήρηση.
  6. Έχετε, σύμφωνα με τις νόμιμες διατάξεις, το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας στοιχείων στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Για την άσκηση οποιουδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε. στα ανωτέρα στοιχεία επικοινωνίας.

Ειδικά ως προς το δικαίωμα επικαιροποίησης/διόρθωσης/συμπλήρωσης των προσωπικών σας στοιχείων, μπορείτε να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες μέσω σύνδεσης με τον προσωπικό σας Λογαριασμό στον Δικτυακό Τόπο της εταιρίας μας. Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό ή επαρκές, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Α.ΓΚΙΩΝΗΣ Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Ο.Ε. στα ανωτέρα στοιχεία επικοινωνίας.