Η Denon dj ανακοίνωσε ότι σύντομα η σειρά Prime θα έχει την δυνατότητα να σύνδεσης internet με σκοπό την αναπαραγωγή (streaming) μουσικής απευθείας από τις μονάδες χωρίς την ανάγκη ενός υπολογιστή!

Η Denon Dj σε συνεργασία με τις πιο δημοφιλείς ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες, Soundcloud, Beatport, Beatsource,Tidal, φέρνει αυτό που η παγκόσμια Dj κοινότητα ήλπιζε, περίμενε και απαιτούσε...! Το streaming μουσικής μέσα από μια συσκευή για Djs!

Αποκλειστικά για τις μονάδες Prime 4 , SC 5000, SC 5000M οι DJs θα έχουν πλέον την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια αυθεντικά κομμάτια, remixes, mash ups, όλα μέσω streamed, επιλέγοντας, ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση, μέσα από την εκάστοτε συσκευή!

H συναρπαστική καινοτομία από την Denon Dj σηματοδοτεί μια καμπή στην ιστορία της τεχνολογίας του Djing! Λειτουργεί, λοιπόν, με το νέο controller Prime 4 και επιπλέον οι προηγούμενες μονάδες της σειράς Prime SC5000 και SC5000M έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο! Όλες οι μονάδες έχουν πλήρη δυνατότητα WiFi!

Επίσης θα κυκλοφορήσουν video (how to) ώστε να φανεί το πόσο εύκολο θα είναι το συγκεκριμένο set up καθώς και firmware update για την συγκεκριμένη υπηρεσία.

SOUNDCLOUD: Η μεγαλύτερη πλατφόρμα μουσικής στον κόσμο, θα αποτελέσει μέρος αυτής της ολοκλήρωσης. Με το standalone streaming μέσω της σειράς Prime οι Djs μπορούν τώρα να αναπαράγουν και να μιξάρουν τον τεράστιο κατάλογο του SoundCloud με περισσότερα από 200 εκατομμύρια κομμάτια από πάνω από 20 εκατομμύρια δημιουργούς, χρησιμοποιώντας την συνδρομή premium cloud+ go.

BEATPORT: Η νέα τεχνολογία LINK από το Beatport θα υποστηρίζει το standalone streaming από την σειρά Prime. Το πλούσιο περιεχόμενο της ηλεκτρονικής μουσικής από το beatport δεν θα αφήσει κανέναν.

Beatsource: Το beatport και η ομάδα του dj city ένωσαν πρόσφατα, τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν την πρώτη εξειδικευμένη πλατφόρμα Hip Hop. Αυτή η πλατφόρμα θα παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ κατάλογο του συγκεκριμένου είδους.

TIDAL: Με πρόσβαση σε πάνω από 60 εκατομμύρια τραγούδια, το standalone streaming με την πλατφόρμα TIDAL φέρνει στους DJs μια τεράστια ποικιλία μουσικής για να ευχαριστήσει οποιοδήποτε κοινό. Οι DJ μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στις προσωπικές λίστες αναπαραγωγής TIDAL και να παρακολουθήσουν τις εξειδικευμένες επιμέρους επιλογές της πλατφόρμας. Με τόσες πολλές διαδρομές και αποκλειστικό περιεχόμενο σε μια τεράστια ποικιλία ειδών μουσικής, οι DJ μπορούν να προετοιμαστούν για κάθε μουσική απαίτηση που μπορεί να προκύψει!