Personal Mixer 16 Καναλιών

Το ME500 έχει εύκολα προσβάσιμα ρυθμιστικά και ευανάγνωστη οθόνη που κάνει εύκολο στους μουσικούς να ελέγχουν τα δικά τους monitor mixes. Η εγκατάστασή του είναι Plug n Play και εξοικονομεί χρόνο στον ηχολήπτη.

 


To ME500 είναι ιδανικό για να έχουμε υπό έλεγχο την ένταση επί σκηνής και να επιταχύνουμε τη διαδικασία των Soundcheck σε διάφορα περιβάλλοντα Live Performance. Το ME500 είναι επίσης μία έξυπνη λύση για περιβάλλοντα Studio.

 

Χαρακτηριστικά:

  • PersonalMixer 16 καναλιών
  • PlugnPlay, συμβατό με dLive, GLD, QUκαι Aviom® A-Net 16
  • Συμβατό με Digico, Yamaha, Avid και άλλους μίκτες μέσω ME-UHub
  • Σύνδεση οποιουδήποτε αριθμού συσκευών MEσε ένα σύστημα
  • Μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω PoEή με εξωτερικό τροφοδοτικό (περιλαμβάνεται)
  • Έξοδοιακουστικώνή ¼” jacks
  • ¼” TRS mono balanced line out για σύνδεση σε Stage Monitor ή IEM transmitter

 

Απλό και πανίσχυρο


Το ME500 είναι σχεδιασμένο να δίνει στους μουσικούς λεπτομερή έλεγχο στη μίξη του monitor τους, χωρίς να υπάρχει η πολυπλοκότητα των μενού. Το περιστρεφόμενο ποντεσιόμετρο κάτω από την οθόνη επιτρέπει να περιηγούμαστε στο μενού και να ελέγχουμε τις περισσότερες λειτουργίες, και, μαζί με τα φωτιζόμενα κουμπιά (που περιλαμβάνουν Solo και Mute) κάνει το χειρισμό της μονάδας εύκολο ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Κάθε ME500 μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 8 User Presets, έτσι ώστε να μπορούν να αποθηκεύονται Presets για διαφορετικά Show, μουσικού και διαφορετικά τραγούδια. Επίσης, τα Preset μπορούν να αποθηκευτούν σε USB για να μεταφέρονται από το ένα ME500 στο άλλο.

ME500 simple

 

 

Plug n Play Setup


Με τη βοήθεια του ME-500 εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο, αφού δεν χρειάζεται πολύπλοκες ρυθμίσεις. Τα πρώτα 16 κανάλια mono/stereo ή και τα mix αναθέτονται αυτόματα στα 16 κουμπιά του ME-500.

 

ME500 plugplay

 

Ποιότητα κατασκευής

Σχεδιασμένο στην Μεγάλη Βρετανία με τα υψηλότερα στάνταρντ, το ME-500 είναι αρκετά στοιβαρό για να αντέχει τη ταλαιπωρία των συναυιλών και των tour. Με συνδέσεις τύπου Ethercon, που προσθέτουν ασφάλεια σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

ME500 build

 

 

Πρωτοπoρία στον ήχο

Η απόδοση των stage monitor έχουν σαφή επίδραση στην απόδοση του κάθε μουσικού. Το ME-500 συνεχίζει τη μακριά παράδοση της υψηλής ποιότητας ήχου, παρέχοντάς μας 16 κανάλια καθαρού, άριστου ήχου. Η σχεδίαση του κυκλώματος προενίσχυσης των ακουστικών αποδίδει τα μέγιστα σε ισχύ και διαθέτει ενσωματωμένο limiter για τη προστασία της ακοής του χρήστη.

ME500-Front web-1024x760

 

Συμβατό με κονσόλες της Allen & Heath και άλλων κατασκευαστών

Όταν ένα επαγγελματικό σύστημα personal monitoring ακούγεται τόσο καλά όσο και το ME-500, η συμβατότητα του με τα περισσότερα συστήματα Digital Mixing είναι απαραίτητη. Αν χρησιμοποιείτε συστήματα της Allen & Heath, το ME-500 είναι συμβατό out-of-the-box. Αν χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο συστημα θα χρειαστεί να προσθέσετε ένα ME-U hub στο setup σας, με προσαρμοσμένες τις επεκτάσεις Dante, Madi, Waves ή EtherSound.

Κλιμακωτό

Είτε δουλεύετε με σολίστες, είτε με μία πλήρη ορχήστρα, το σύστημα ME σας καλύπτει. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ME Personal mixers που μπορείτε να προσθέσετε, αλλά ούτε και στον τύπο τους, καθώς μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα στο setup σας και ME-1 και ΜΕ-500. Λόγω του ότι μπορούν να συνδεθούν σε αλυσίδα (daisy-chained), δεν υπάρχει περιορισμός ούτε στη τοπολογία σύνδεσης που θα ακολουθήσετε.

ME500 scalable

8 User Presets

Τα level, το pan, τα mute και τα key assignments μπορούν να αποθηκευτούν και να τα ανακληθούν πάλι αργότερα. Preset για διαφορετικά συγκροτήματα και εφαρμογές μπορούν να αντιγραφούν σε USB Stick για μεταφορά και αποθήκευση ρυθμίσεων.

ME500 usb

 

 

 

Πολλοί τρόποι τοποθέτησης

Τα ME Personal Mixer έχουν βιδωτή υποδοχή 3/8” για τοποθέτηση κατευθείαν σε σταντ μικροφώνου. Διαθέτει αξεσουάρ (πωλούνται χωριστά) όπως γάτζο για κρέμαση ακουστικών και βραχίονα για πρόσδεση του μηχανήματος στα πλάγια ενός σταντ μικροφώνου

ME500-Front-Stand web