20180209 parousiasi ADJ kai DENONDJ 680 for-newsletter 

Παρουσίαση ADJ & Denon DJ στις 13 & 14 Μαρτίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς!

Η Metro Audio Systems παρουσιάζει τα προϊόντα των εταιριών ADJ και DENON DJ, την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Μαρτίου στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐς (αίθουσα Atrium).

Με αφορμή την νέα αντιπροσώπευση της ADJ στην Ελλάδα από την εταιρία μας σε συνδυασμό με τα κορυφαία προϊόντα dj της DENON DJ που ήδη αντιπροσωπεύουμε, στις 13 και 14 Μαρτίου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και "εν δράση" από όλα τα νέα προϊόντα της ADJ (Ledwalls, κεφαλές beam, wash, spot και υβριδικές, led pars, light effects κ.ά.), ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων Denon dj (dj controllers, dj headphones, sound cards), μαζί με το κορυφαίο setup Denon DJ Prime Series αποτελούμενο από τα μοναδικά media players SC5000, τον μίκτη X1800 και το πολυαναμενόμενο dj turntable VL12 αποκλειστικά σχεδιασμένο για performance DJ'ing!

Στο πλαίσιο της παρουσίασης εξειδικευμένοι συνεργάτες θα είναι στη διάθεσή σας για να αναλύσετε λεπτομερώς τις χρήσεις και τις λύσεις που μπορούν να προσφέρουν οι 2 εταιρείες στη σύγχρονη οπτικοακουστική σας εγκατάσταση.

Επιπλέον, θα απολαύσετε επαγγελματικά lighting show με όλα τα επαγγελματικά προϊόντα της ADJ, και μουσική από τους Sparky-T (13 Μαρτίου) και Τάσο Καραμάνη (14 Μαρτίου).

Ωράριο:

 • Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 | 16.00 - 21.00, Performance by SPARKY-T @ 20.00
 • Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 | 16.00 - 21.00, Performance by Τάσος Καραμάνης @ 20.00

Σας περιμένουμε - Είσοδος Ελεύθερη

 

20171103 AMERICAN-DJ article

Νέα συνεργασία με την American DJ - Lighting products


H Metro Audio Systems είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την American DJ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες  προϊόντων φωτισμού στον κόσμο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας η Metro Audio Systems θα διανέμει στην Ελληνική αγορά το σύνολο των προϊόντων της American DJ που ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

 • BLACK LIGHTS
 • CONTROLLERS
 • STAGE LIGHTING
 • DOTZ SERIES
 • FOG/HAZE/BUBBLE/SNOW
 • GO BATTERY SERIES
 • HALLOWEEN FX
 • INNO SERIES
 • LASERS
 • LED LIGHTING EFFECTS
 • LIGHT PACKAGES
 • MEGA PAR PAK
 • MIRROR BALLS + MOTORS
 • MOVING HEADS
 • POCKETS SERIES
 • PAR CANS
 • PINSPOTS
 • SCANNERS
 • STROBES
 • ULTRA SERIES
 • VIDEO WALLS
 • WASH/PAR LIGHTING
 • WIFLY SERIES
 • ACCESSORIES

Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων, η πρόσβαση των πελατών σε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων, η αξιοποίηση και χρήση εναλλακτικών δικτύων λιανικής, και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των καταναλωτών μέσω εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης.


Η  Metro Audio Systems και η American DJ προσδοκούν μέσω της συνεργασίας αυτής να προσφέρουν στους Έλληνες καταναλωτές, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να μπορούν οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται να απολαμβάνουν την ποιότητα της American DJ.

 

Σχετικά με την American DJ

 

Ξεκινώντας από το 1985, ως προμηθευτής προϊόντων φωτισμού η ADJ Group με έδρα το Λος Άντζελες έχει αναπτυχθεί σε μια διαφοροποιημένη παγκόσμια επιχείρηση που περιλαμβάνει πέντε επιτυχημένες εταιρείες που παρέχουν προϊόντα φωτισμού και ήχου για οικιακές, αρχιτεκτονικές, σκηνικές, κινητές εφαρμογές ψυχαγωγίας.


Με παρουσία σε πέντε ηπείρους, η εταιρεία έχει κερδίσει διεθνή φήμη για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αδιάκοπη πίστη στους συνεργάτες της και στους πελάτες της. Με περισσότερους από 250 υπαλλήλους, ο Όμιλος ADJ ανήκει στις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές εταιρείες ψυχαγωγίας παγκοσμίως και συνεχίζει να αναπτύσσεται.


Με κύρια φιλοσοφία της, την καινοτομία, είναι υπεύθυνη για πολλές ανακαλύψεις στην επαγγελματική βιομηχανία φωτισμού. Τα προϊόντα σχεδιασμένα με γνώμονα τον τελικό χρήστη, απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα καταστημάτων χονδρικής και λιανικής πώλησης.
Τα προϊόντα της έχουν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες συναυλίες καλλιτεχνών όπως όπως οι John Mayer, Bon Jovi,Justin Bieber, Rihanna και πολλά άλλα. Έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές αρχιτεκτονικές εφαρμογές, όπως η Disneyland και το θεματικό πάρκο των Universal Studios.

 

Τα προϊόντα της American DJ μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε φως σε οποιοδήποτε χώρο!

 

"Φωτίζοντας το μέλλον!"

 

Personal Mixer 16 Καναλιών

Το ME500 έχει εύκολα προσβάσιμα ρυθμιστικά και ευανάγνωστη οθόνη που κάνει εύκολο στους μουσικούς να ελέγχουν τα δικά τους monitor mixes. Η εγκατάστασή του είναι Plug n Play και εξοικονομεί χρόνο στον ηχολήπτη.

 


To ME500 είναι ιδανικό για να έχουμε υπό έλεγχο την ένταση επί σκηνής και να επιταχύνουμε τη διαδικασία των Soundcheck σε διάφορα περιβάλλοντα Live Performance. Το ME500 είναι επίσης μία έξυπνη λύση για περιβάλλοντα Studio.

 

Χαρακτηριστικά:

 • PersonalMixer 16 καναλιών
 • PlugnPlay, συμβατό με dLive, GLD, QUκαι Aviom® A-Net 16
 • Συμβατό με Digico, Yamaha, Avid και άλλους μίκτες μέσω ME-UHub
 • Σύνδεση οποιουδήποτε αριθμού συσκευών MEσε ένα σύστημα
 • Μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω PoEή με εξωτερικό τροφοδοτικό (περιλαμβάνεται)
 • Έξοδοιακουστικώνή ¼” jacks
 • ¼” TRS mono balanced line out για σύνδεση σε Stage Monitor ή IEM transmitter

 

Απλό και πανίσχυρο


Το ME500 είναι σχεδιασμένο να δίνει στους μουσικούς λεπτομερή έλεγχο στη μίξη του monitor τους, χωρίς να υπάρχει η πολυπλοκότητα των μενού. Το περιστρεφόμενο ποντεσιόμετρο κάτω από την οθόνη επιτρέπει να περιηγούμαστε στο μενού και να ελέγχουμε τις περισσότερες λειτουργίες, και, μαζί με τα φωτιζόμενα κουμπιά (που περιλαμβάνουν Solo και Mute) κάνει το χειρισμό της μονάδας εύκολο ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Κάθε ME500 μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 8 User Presets, έτσι ώστε να μπορούν να αποθηκεύονται Presets για διαφορετικά Show, μουσικού και διαφορετικά τραγούδια. Επίσης, τα Preset μπορούν να αποθηκευτούν σε USB για να μεταφέρονται από το ένα ME500 στο άλλο.

ME500 simple

 

 

Plug n Play Setup


Με τη βοήθεια του ME-500 εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο, αφού δεν χρειάζεται πολύπλοκες ρυθμίσεις. Τα πρώτα 16 κανάλια mono/stereo ή και τα mix αναθέτονται αυτόματα στα 16 κουμπιά του ME-500.

 

ME500 plugplay

 

Ποιότητα κατασκευής

Σχεδιασμένο στην Μεγάλη Βρετανία με τα υψηλότερα στάνταρντ, το ME-500 είναι αρκετά στοιβαρό για να αντέχει τη ταλαιπωρία των συναυιλών και των tour. Με συνδέσεις τύπου Ethercon, που προσθέτουν ασφάλεια σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

ME500 build

 

 

Πρωτοπoρία στον ήχο

Η απόδοση των stage monitor έχουν σαφή επίδραση στην απόδοση του κάθε μουσικού. Το ME-500 συνεχίζει τη μακριά παράδοση της υψηλής ποιότητας ήχου, παρέχοντάς μας 16 κανάλια καθαρού, άριστου ήχου. Η σχεδίαση του κυκλώματος προενίσχυσης των ακουστικών αποδίδει τα μέγιστα σε ισχύ και διαθέτει ενσωματωμένο limiter για τη προστασία της ακοής του χρήστη.

ME500-Front web-1024x760

 

Συμβατό με κονσόλες της Allen & Heath και άλλων κατασκευαστών

Όταν ένα επαγγελματικό σύστημα personal monitoring ακούγεται τόσο καλά όσο και το ME-500, η συμβατότητα του με τα περισσότερα συστήματα Digital Mixing είναι απαραίτητη. Αν χρησιμοποιείτε συστήματα της Allen & Heath, το ME-500 είναι συμβατό out-of-the-box. Αν χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο συστημα θα χρειαστεί να προσθέσετε ένα ME-U hub στο setup σας, με προσαρμοσμένες τις επεκτάσεις Dante, Madi, Waves ή EtherSound.

Κλιμακωτό

Είτε δουλεύετε με σολίστες, είτε με μία πλήρη ορχήστρα, το σύστημα ME σας καλύπτει. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ME Personal mixers που μπορείτε να προσθέσετε, αλλά ούτε και στον τύπο τους, καθώς μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα στο setup σας και ME-1 και ΜΕ-500. Λόγω του ότι μπορούν να συνδεθούν σε αλυσίδα (daisy-chained), δεν υπάρχει περιορισμός ούτε στη τοπολογία σύνδεσης που θα ακολουθήσετε.

ME500 scalable

8 User Presets

Τα level, το pan, τα mute και τα key assignments μπορούν να αποθηκευτούν και να τα ανακληθούν πάλι αργότερα. Preset για διαφορετικά συγκροτήματα και εφαρμογές μπορούν να αντιγραφούν σε USB Stick για μεταφορά και αποθήκευση ρυθμίσεων.

ME500 usb

 

 

 

Πολλοί τρόποι τοποθέτησης

Τα ME Personal Mixer έχουν βιδωτή υποδοχή 3/8” για τοποθέτηση κατευθείαν σε σταντ μικροφώνου. Διαθέτει αξεσουάρ (πωλούνται χωριστά) όπως γάτζο για κρέμαση ακουστικών και βραχίονα για πρόσδεση του μηχανήματος στα πλάγια ενός σταντ μικροφώνου

ME500-Front-Stand web

 

48 κανάλια, 96kHz digital mixers σχεδιασμένα για εφαρμογές live, AV και εγκαταστάσεις.

 

The Sound of Speed

 

Bασισμένη στην επαναστατική τεχνολογία XCVI 96kHz με επεξεργαστή FPGA της Allen&Heath, η σειρά SQ θέτει νέα standard στις ψηφιακές κονσόλες μικρού μεγέθους, προσφέροντας κορυφαίο ήχο υψηλής ανάλυσης με latency <0.7ms.
 
 

Ανακαλύψτε την SQ!

 

SQ-5-HERO-Right on white copySQ-5-Chrome-Logo sm

16 onboard preamps

 16+1 faders

 48 channel / 36 mix bus

 Rack mountable

 96 assignable channel strips

 

 


 

SQ-6-HERO Left on whiteSQ-6-Chrome-Logo sm

24 onboard preamps

24+1 faders

48 channel / 36 mix bus

Assignable SoftRotaries

144 assignable channel strips

 

Remote Audio

 

Οι SQ είναι πολύ περισσότερο από κονσόλες - είναι πλήρες σύστημα digital mixing. Με το dSNAKE Cat5 digital multicore και τα plug 'n' play audio racks και expanders είναι πλέον απλό και εφικτό να μεγαλώνετε το σύστημά σας καθώς μεγαλώνουν οι ανάγκες σας. 

SQ Remote Audio-1

ME Personal Mixing System

 

 

To ME Personal Mixing System δίνει στον μουσικό την δυνατότητα να φτιάχνει μόνος του δικό του monitor. Κάθε καλλιτέχνης μπορεί πλέον να έχει το δικό του setup προσαρμοσμένο από τον ίδιο, είτε θέλει λεπτομερή έλεγχο, είτε πιο απλές ρυθμίσεις. Η χρήση είναι εύκολη, με απλά controls για άμεση εξοικείωση. Το ME-500 είναι ένα ισχυρό εργαλείο, που σετάρεται γρήγορα, και είναι εύκολο για τον καθένα να μάθει να το χειρίζεται σε πολύ μικρό χρόνο. Το ME-1 είναι ίσως το πιο εξελιγμένο personal mixer της αγοράς, προσφέροντας ακριβή έλεγχο σε έως 40 κανάλια ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. 

 

ME Series Header2

2

 

Η εταιρία Backstage-Services και ο Σάκης Καρασαρίνης, ενέταξαν στο στόλο τους την κονσόλα «ναυαρχίδα» της ALLEN&HEATH DLIVE S5000 με το MIXRACK DM48.

H εταιρία Backstage-Services διαστηριοποιείται από το 2007 στην ενοικίαση ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων και είναι ήδη κάτοχος των QU-24 και QU-32 της Allen & Heath. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη πολυετή συνεργασία της εταιρίας με την λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης.

Πρόκειται για ένα σύστημα με επιφάνεια εργασίας με 28 faders και 6 layers, δύο οθόνες αφής 12”, 8 mic/line in, 8 line out, 4in/6out AES, GigaACE, 2x I/O Ports. Η Touch-Screen οθόνη της χρησιμοποιεί το Harmony UI για ταχύτητα κατά τη χρήση της. Δείτε περισσότερα για την επιφάνεια εργασίας εδώ.

Το Mixrack DM48 είναι η καρδιά της επεξεργασίας του συστήματος dLive, με 128 x 64 Ιn/Οut. Δείτε περισσότερα εδώ

Εικόνες:

2.jpg1.JPG